Egaliseren is zeker niet verkeerd!

egaliserennl-logo

Jij hebt een prachtige woning met een al wat oudere vloer en dat is over het algemeen niet zo erg, maar het kan soms wel problemen opleveren. Zo kan de vloer al redelijk beschadigd zijn of het ziet er niet meer mooi uit. Dan wordt het toch eens tijd om te kijken naar een nieuwe vloer en dat hoeft dan ook niet zo lastig te zijn. Als je namelijk gaat kijken naar egaliseren dan kom je een hoop verschillende soorten vloeren tegen die jij in jouw woning kan hebben. Die vloeren hebben dan ook weer een hoop voordelen. Het is dus zeker niet verkeerd om naar te kijken.

Tijd voor een nieuwe vloer!

Het wordt tijd voor een nieuwe vloer en je moet dan best wel wat dingen gaan regelen. Een van die dingen is dat jij jouw oude vloer eruit gaat halen voor als jij ook wilt laten egaliseren. De laag egaline zoals dat wordt genoemd komt op de ondervloer. Als de laag egaline dan eenmaal volledig is uitgehard dan kan de nieuwe vloer erop. Nu kan het uitharden wel een aantal dagen duren dus daar moet jij dan wel rekening mee gaan houden. Het kan dus zo zijn dat jij of op een andere verdieping moet gaan wonen voor een aantal dagen of jij ervoor moet kiezen om in een hotel te slapen.

Geeft egaline rommel?

Over het algemeen heeft egaliseren best wel wat voordelen waar jij gebruik van kan maken en daar moet je dan ook zeker naar gaan kijken, maar er zijn wel enkele nadelen waar jij op moet letten. Zo kan het best wel stoffig worden in de ruimte waar het wordt gegoten. Aangezien het een poeder is dat wordt gemengd met een vloeistof, kan het gaan stuiven. Nu is dit makkelijk schoon te maken dus hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Redactie

Learn More →