Wat is lasertherapie? 

Logo-Clinic-Manifest-temp

Lasertherapie is een behandeling waardoor jij uiteindelijk haarvrij door het leven kunt gaan! Zo heb je geen gedoe meer met scheermesjes of behaarde benen. Door deze huidbehandelingen kun jij altijd de deur uit in jurkjes zonder je zorgen te maken of je benen wel geschoren zijn. Naast dat je terecht kunt bij verschillende klinieken voor deze behandelingen, kun je ook zelf een apparaat aanschaffen. Je hebt dan wel iets meer behandelingen nodig, maar het resultaat is hetzelfde. Ideaal dus! En daarnaast bespaar je op die manier ook veel geld! 

Haarzakjes gaan in de ruststand

Wanneer je tussen al die huidbehandelingen kiest voor lasertherapie, dan is het ook wel handig om te weten wat lasertherapie precies inhoudt. Door laserbehandelingen te laten doen zorg je er eigenlijk voor dat je haarzakjes in een ruststand terecht komen. Op die manier zijn deze haarzakjes niet meer actief en zullen er dus ook geen haartjes meer uit groeien. Dit zorgt er dus uiteindelijk voor dat jij geen last meer hebt van haartjes die je contact moet blijven scheren of waxen. Dit is vooral handig wanneer jij altijd rokjes of jurkjes draagt en klaar bent met het constant rekening houden met of je je benen nog moet scheren of niet. 

Opnieuw haargroei door zwangerschap

In sommige gevallen is er een mogelijkheid dat de haargroei weer voortzet. Dit komt doordat je haarzakjes dan niet meer in de ruststand zitten. Dit kan bijvoorbeeld komen door een zwangerschap. Dat komt door verschillende hormonen. Het is daarom belangrijk om voor de lasertherapie huidbehandelingen goed de voor- en nadelen te bespreken met de behandelaar. Het zou namelijk jammer zijn als je er op een later moment achterkomt dat je haar weer terug groeit tijdens je zwangerschap. 

Intake inplannen

Ben jij enthousiast geraakt over de verschillende huidbehandelingen en wil jij ook beginnen met lasertherapie? Dan is het aan te raden om een intake in te plannen bij een kliniek. Zo kun jij jouw wensen bespreken met de specialist en zo samen kijken naar wat er mogelijk is en wat er haalbaar is voor jouw huid. Op basis van deze intake kun je er dan voor kiezen om een vervolgafspraak in te plannen en of je wilt starten met de behandelingen. Ook is het aan te raden om te informeren of het mogelijk is om behandelingen in een pakket te kopen. De behandelingen zijn namelijk vaak erg duur en door zo’n pakket krijg je een korting op de behandelingen. Vaak krijg je dan een behandeling gratis. Zo bespaar je weer wat geld wat je kunt bewaren voor een andere behandeling. Of je kunt het gebruiken voor een andere leuke uitgave die je wilt doen in de toekomst. 

Redactie

Learn More →