Je kunt nu de website bekijken en het assortiment ontdekken! 

logo Ayto Promo

Ben jij ook op zoek naar mooie bedrijfskleding die je kunt voorzien van jouw eigen logo? Dan kun je misschien wel terecht bij een bedrijf zoals https://aytopromo.nl/. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het borduren van logo’s voor bedrijfskleding. Om een goede impressie te krijgen van het werk dat dit bedrijf levert, is de website bekijken erg aan te raden. Zo kun je een idee krijgen van het werk dat zij doen en hoe het resultaat daarvan is. Ben jij daarna enthousiast geworden? Dan kun je makkelijk en snel een offerte aanvragen voor de kleding die jij graag wenst te ontvangen. 

Is ieder logo geschikt om te borduren?

Of ieder logo geschikt is om te borduren, hangt natuurlijk van het logo en het kledingstuk af. Je kunt op voorhand de website bekijken of je zo al een idee kunt krijgen of dat mogelijk is. Je kunt ook contact opnemen met het bedrijf en het telefonisch vragen. Bij een bedrijf zoals https://aytopromo.nl/ vind je de contactgegevens vaak op de website. Op die manier kun je contact met hen opnemen en je vraag stellen. Wie weet loop jij binnenkort wel in nieuwe bedrijfskleding met jouw eigen logo! 

Welke kledingstukken kan ik laten personaliseren? 

Er zijn genoeg kledingstukken die je kunt personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld voor alleen een t-shirt gaan, maar ook het bedrukken van truien, broeken en zelfs zorgkleding is mogelijk! Om een idee te krijgen van het aanbod kun je een kijkje nemen op bijvoorbeeld https://aytopromo.nl/. Daar zie je in een oogopslag wat er mogelijk is en wat zij voor jou kunnen betekenen. Door vooraf de website bekijken weet je wat je van hen kunt verwachten en van het werk dat zij leveren. 

Hoe lever ik mijn logo aan? 

Na de website bekijken en het beslissen welke items jij laat borduren, is het belangrijk je logo goed aan te leveren. Het bedrijf heeft namelijk een goed bestand nodig zodat zij de juiste formaten kunnen borduren. Daarnaast moet het logo natuurlijk ook van kwaliteit zijn. Mocht je vragen hebben over jouw logo en het insturen van je logo, neem dan gerust eens contact op met het bedrijf waar jij je kleding laat personaliseren. Bijvoorbeeld via https://aytopromo.nl/. Zij helpen je namelijk graag verder en kunnen jou genoeg informatie geven over hoe jij het beste jouw logo naar hen kunt toesturen. 

Redactie

Learn More →